Massvis med fritid och lite ben kanske

Hoppade över frukosten idag konstigt nog och tog en tidig lunch vid elva istället, 300gram kyckling som jag lagade i ugn med tomatsås,basilika,oregano,vitlök. Till det makaroner och riven ost, yummie haha! Har mest bara suttit framför tvn och spelat idag, snart drar fragcup igång och clanen jag anslöt mig till förra veckan (en svensk sådan på 20-25pers) ska tydligen delta i den dära världscupen. 64 lag från hela världen 70000kr i potten, jag kommer ju knappast få spela men roligt att man tillhör en av de bättre clanerna. Är bättre än de flesta men inte nog bra för att tävla haha. Spela roll, det är skitkul att spela i alla fall. Nåja, till något viktigare nu, drog i mig pre-workout och en skopa eaa fx innan jag begav mig till gymet för att köra ben. eller för att pumpa, kände inte för att köra tungt den hära veckan som sagt. Fast har kännt av vänstra lårets insida idag, det gör ont som fan då jag lutar mig eller böjer mig. Inte bästa tillfället inför ett benpass men struntsamma.

Började med 22-37kg 4setx20reps benspark (ett ben i taget för mer fokus på att värma och träffa dropmuskeln)
benböj 50kg & 110kg 20reps, 140kg 6reps (började känna av insidan av låret under 140kgs setet)........
Bytte till benpress direkt för att inte förvärra låret. 200kg 20reps, 280kg 10reps, 320kg 10reps
Bencurl 50kg 3setx20reps , har aldrig kört så förut. Samma vikt lika många reps varje set. Grym kontakt vilket jag ville få av den metoden. Avslutade med lite stående vadresningar i hackliften 3setx20reps , vikt? vette tusan men fullt var det på båda sidorna haha. Orkade inte påbörja någon matlagning efter passet så drog i mig en proteindrink på 2.5dl whey80 vilket ger 70gram protein kanske? Imorgon kommer det roligaste passet, ARMAR!!!!!
Oj oj vad jag ska pumpa sönder dem, uppdatering om det passet imorgon.

Vegs

Passet i fredags gick över mina förväntningar, var länge sedan jag körde enbart armar ett pass och tänker fortsätta med det. Så ruggigt bra alltså!

Push down med rep 3set + dropset 7-10plattor 15-10reps
koncentrationscurl med hantel 1set 10kgs 20reps, 2set 8reps 17.5kgs och 6reps på 20kgs hanteln
Superset - Smalbänk 60kg 20reps, 80kg 15reps, 100kg 5reps, 60kg 25reps + stångcurl 50kg,55kg 8reps 60kg 5reps,40kg 14reps

Ez-tricepspress 3set 40kg 12-15reps och 1set 50kg 10reps + lite frihängade bicepscurl (ungefär som en koncentrationsövning) Att man hade maximal pump efter passet var det ingen tvekan om haha, och värken är kvar idag t.o.m. Så ska käka lite gröt och nå protein nu och sedan kanske leta musik oså kanske ringa och fråga uti nå jobb som är på g nu. Sen till gymet, nu är det en lättare vecka så lite mera focus på de områden som ligger efter och för maximal hypertrofi.


Calling out

Lite kyckling till frukost och mw2 xbox live innan bussen gick 08.30. Lirade med några svenskar som erbjöd mig en plats i deras lag och dem var riktigt bra men det är jag också haha! Flottade på med en rejäl lunch bestående av makaroner,ost,lite pasta sås och 250gram kyckling mhm mhmm!! drog i mig lite eaa fx blandat med saft osv för att slippa den dära bittra eaa smaken. Hade/har extrema känningar i trapsen och ryggen från ryggpasset så visste att benböjen skulle gå sämre idag än vanligt, började värma upp med lite benspark (ett ben i taget) tar bättre på dropmuskeln och ger bra pump. Vidare till benböjen på 50-80-110kg 15reps och det sprängde som bara den i huvudet när stången låg på trapsen.. gud förbannat! Gick upp till 140kg och gjorde två set 6reps, dåliga reps t.o.m men så kan det vara. Nu när marklyften är igång igen kanske jag ska köra benböj mest för pump och djupets skull skippa lite vikt och bara få igång knäna. För benpressen bygger bra för mig, smalt och lågt fotfäste. Arbetade upp mig i benpressen på 200-280-320-350kg 10reps följt av liggande bencurl (min favorit övning för benen) smärtan,pumpen,trycket.. underbart haha! Inledde två set på 50kg 20reps och två tyngre set på 59kg och 68kg 8-10reps dropsettat till 37kg 12reps. Som avslutning sittande vadpress 40kg 20reps och tre set 60kg 20reps. trots denna hög reps mania så orkade jag gå hem på drygt 30minuter i snöfall. Väl hemma 250gram fläskfilé,gratäng,sallad och lite eaa fx.

Bjuds på några pics också!


350kg jobbigt men bra för benen, men det får dem att se ut såhära


Rest in.. food?

Efter att ha fixat till hälarna med tejp och lite andra grejer så var det bara att bege sig ut på en 60-90minuters morgonpromenad i kylan, trots att solen är framme så ger den ingen som helst värme i ryggen haha.. Men det är ändå ganska fint på morgonen tycker jag. Då jag väl kom hem så käkade jag gröt med ett par matskedar oboy, lite godare jämnfört med den dära trista havregrynssmaken och vad äter man till det då? Njaa, ides inte börja laga något mera så tog en proteindrink som kanske gav 40gram protein. Lunchen blev något försenad, la mig för att vila efter att jag lirat lite mw2 på xbox live och tiden bara rann iväg, ungefär efter kl.14 åt jag 300gram kycklingfilé med svampsoppa. Underbart med en vilodag så hära mitt i veckan, har gett det som förslag åt en eller två som jag brukar träna med och den vilodagen uppskattas eorhört mycket. Ladda batterierna, vara lite social eller vad man nu kan tänka sig. Efter gårdagens pass är det välbehövligt för både Fanny och mig.
Ökningarna fortsätter, förra veckan gjorde jag 4reps på 170 i mark, igår 5reps och kände att jag hade orkat mera eller att t.o.m öka vikten. Men vill ju överleva benpasset som kommer imorgon också, min korsrygg är ju lite ostabil sedan tidigare från tungträning, bara att anpassa sig efter det då. Ska gå och svepa lite fun light strawberry- water melon det är den nya smaken och den passade verkligen inte till kesella haha, men väldigt god att dricka. Den bästa smaken fun light haft var förra sommarens "limited edition" Periskor & honungs melon, SATAN gottigott GOTT! Men har en ben & jerrys fudge brownie till senare att få ner med en kesella och lite kycklingfilé. Hamnar under proteinintaget jag vanligen brukar ha men idag gör jag ju knappt ett piss så spela roll. bara ta det lugnt och äta godare än i normala fall. bara det inte blir en dålig vana.

-

Ey whats up dudezzzzz! and girls.. jag hade visst en blogg om jag inte minns fel. Men tog en paus ett tag för tt få igång träningen och inte behöva sitta vid datorn allt för mycket, har lätt för att bli beroende. Vilket jag redan är framför xboxet hehe. Hur som helst, nytt schema mot nya vikter i gymet. Har kommit tillbaka en del och ökat gång på gång i stort sett. Läget just nu:
Bänkpress 115kg*2
marklyft 170*4
benböj 160*2
Dips med 30kg 8*
Chins 20*
Raka stångcurl 50kg*12
Liggande tricepspress 55kg*7
Benpress 360kg*7reps

så idag ska jag försöka hålla kvar 170kg i marklyften, vill inte gå neråt en enda gång nu när jag väl börjat närma mig där jag en gång var. Bänkpressen igår gick helt ok, utan pass oså 6reps på 100 och 105kg sedan tre set på 110kg 3reps. vågadei nte gå upp till 155kg utan pass hehe men sparar väl det till nästa gång.

Kastade om lite i schemat nyligen:
Nummer 1 körs tre veckor, nummer 2 körs två veckor. Har axlarna på bröstdagen för dem behöver inte lika mycket fokus som resten av kroppen. Har alltid haft lätt för att öka och få till dem så.

Måndag, Bröst & axlar

1.Bänkpress 4-5set, Sned hantelpress 4set, dips med vikt 4set, sidolyft+ axelpress, upright rows, hantellyft framför

2.Sned hantelpress 5set, Bröstmaskin 4set, dips 4set, axlar samma.

 

Tisdag, Rygg, baksida axlar, traps

1.Marklyft 4-5set, T-bar rodd 4set, Hantelrodd 3set, V-latsdrag 3set, pec-dec, shrugs

2.Marklyft 2set, Chins 4set, Latsdrag 3set, sittande rodd 4set, pec-dec + shrugs

 

Onsdag. Kardiooooo + situps kanske?

 

Torsdag. Ben & vader

Benspark 2set, Knäböj 4-5set, Benpress 4set, bencurl + vadpress,

 

Fredag, Armar & mage (superset)

Push down + scottcurl (hantel)

Smalbänk + stångcurl

Ez-press + konc.stångcurl

Underarmar + cablecrunches

Hängande benlyft


Kan kasta upp några pics från tiden då jag inte uppdaterat något, får i mig mycket protein och mycket annat sliskigt haha, kcal per dag ligger nog på 5000, men det är för att jag käkar mycket fika etc.


Bakpotatis med medium stekt fläskfilé och rödvinssås


Bakpotatis med lite svamp och lätt stekt fläskfilé


Vitlöksstekt Fläskfilé med en krämig pastaröra i basilika och ett ciabatta.
har varit bra erbjudanden på fläskfilé så har käkat mer av den än kyckling.

Imorgon lägger jag upp mera bilder på mat och kan väl avsluta detta inlägg med bilder på formen för någon vecka sedan. PEACE!

 

Nya uppdateringar kommer imorgon!

Bilder,träning,mat och vad som kommer ske framöver.

RSS 2.0