Tidig kväll

Har tagit det gode lugnt idag :-) måste ta och stretcha benen lite och korsryggen. Det strålar extremt dära!.. Dagens intag av mat ser ut som följande: 250gram kvarg + 50gram mandlar, 220gram kyck.filé + 80gram ris, 6gram eaa fx, 3st potatispaltar ;-) haha, 3st biffar + 4st småa potatisar, och snart 8-10 skivor skinka på knäckebröd och en proteinmix. Så eventuellt en tonfiskburk om jag vaknar under natten. Imorgon blir det ungefär 50gram mer protein eftersom att jag ska träna. Lite roddövningar för ryggen och någon bicepsövning, förra veckan gick det strålande i bicepscurl, 2set 12reps 40kg, 2set 60kg 3-4reps dropset 50kg 7reps. Hoppas marklyften går bra imorgon, kör det bara varannan vecka så :-) nä nu måste jag käka lite.

I regn och skur.

Nödvändiga arbetsinsatser idag, vänta på grus som inte finns och gräva bort vatten när det regnar :-) haha.. Inga mer kommentarer angående jobbet idag. Nu har jag handlat lite kyckling och torkad frukt och coca cola zero. Så förhoppningsvis är det NHL från igår, annars har jag ju xbox360 att döda tid med. Nåja, vila från gymmet idag så kanske tar en pizza till kvällen med tonfisk ;-)

En ledig dag.

Påbörjade min lediga dag av frukost med kvarg och lite mandlar och eaa fx. Tätt följt av lite mys med älsklingen som låg halvt medvetslös på mage..haha vilken syn. Dessvärre har smärtan mellan skuldrorna inte släppt trots att jag har behandlats hos kiropraktikern och vilat i fyra dagar. Fick problem med bröstet idag, varje reps på neråt vägen gick inte att kontrollera. Så hära såg passet ut i alla fall. Snedbänkpress 60x2-80-90x2 , 12-6reps Hantelpress + flyes 30s hantlarna och 40s x2set 6-10reps och flyes på 15kgs hantlarna x 3 , 12reps. Dips 3x20reps sedan push down på 30-40kg 22reps - 12reps. Samt lite sittande vadpress 5x 50kg 10-14reps. En snabbt pass på morgonen, och nu sitter jag på bussen på väg hemåt. Lite tonfisk och pasta ska nog fylla på. Ska försöka få i mig 4000kcal idag, tror 300gram kyckling och 50gram fullkornsris med två matskedar rapsolja hjälper.

Dagen innan helg

Hoppas man håller sig frisk nu, är ju -10 nu och man ska jobba utomhus iallafall fram till kl.12 . Frukost bestående av tonfisk och kesella, samma varje dag i stort sett. Och igår så tog jag mig lite frihet kan man säga ;) hehe..fan har ruggigt ont i bröstet och speciellt i benen dem är stenhårda och har muskelknutar eller något. Måste fixa det för det spänner och trycket så jäkla mycket. får huvudvärk av alla spänningar ;s nä, hinner inte skriva så mycket mer just nu.


Konstig dag

Hann inte dra till gymmet idag och köra igenom ryggen, men ska igentligen vila idag lika så. Har fått i mig det mesta av dagens schemalagda intag. Lite fisk på kesslan som jag nyss tog så är det klart med mat. Vill ha mer kcal per dag men ids inte börja lägga till så mycket kolhydrater till maten nu.. blir mätt på proteinerna och lite fibrer, för stunden iallafall. Kanske hade kunnat fixa 5kh whey80 (550kr ungefär) och lägga ihop två kesella på morgonen. Så tar jag whey80 med mjölk på kvällen + lite tonfisk. Tror det blir bättre, kesella och tonfisk på morgonen går som emot varandra! Plus att kesellan behöver man inte precis tugga för att få ner :D

När jag kommer in i träningen lite mer och vikterna känns lättare och lättare så kär jag nog varje muskelgrupp för sig under veckan. Samma övningar fast med mer set och färre reps. Får det att funka bättre om kosten går bra, att ligga på minst 8-10reps så får jag inte samma tryck.

Buffé

Äter frukost just nu, något mer åt en buffé rättare sagt. Färsk tropisk frukt,äggröra med ost,tomat,paprika eller skinka,knaprigt bacon,småa stekta delikatkorvar, smör och choklad croissanter med kiwi/jordgubbsmarmelad eller nutella. Färskt grektiskt bröd med kalkon eller olika toaster. Hm, Nä!! Det var för flera veckor sedan nu äter jag en tonfiskburk och en kesella till frukost haha! Frukosten kan man inte göra god eller bra för det är så tidigt på morgonen så man bryr sig inte. Men den gör ju bra för mig så vad spelar det för roll,


Day n' night

Med brist på saker att göra eftersom att det är något kack med ip-adresserna mellan nätverket och xboxet, så jag kan inte spela något alls. Slösar bort lite tid med att nöta igenom några avsnitt south park från olika säsonger, gå ut med hunden i snön, kolla och läsa igenom NHLs hemsida ett par varv framtills älsklingen kommer hit? Om hon nu kommer, det tar då en jäkla tid alltså! Nåja, har kollat lite på kosttillskott och läst lite hur folk har köpt och resonerat kring deras köp och kan då säga att folk litar väldigt mycket på socker - pumptillskott. Dem bygger ju inte precis, ger en hyfsad känsla. Men många skriver i omdömen ungefär så här "har kört denna produkt 3-4veckor, ökade as mycket i bänkpress och biceps. Har gått upp 3kg i muskler". 3 kilogram muskler? Många säge exakt samma sak med kreatin monohydrat etc. Att dem ökar skit mycket i muskler, det är ju vad vågen visar och kroppen består ju mest av vatten och man lägger ju på sig mer vatten vid använding av tillskott eftersom man dricker mer och så vidare. Håll det enkelt och billigt, samma med träningen och kosten. Trots att det kan vara dyrt att fixa all mat man behöver men jag går på 200gram protein plus om dagen med en utgift precis över 100kr om dagen typ. Struntsamma, jag vet inte om jag ska köpa hem några tillskott ännu. men om jag hade gjort en beställning idag hade den nogsett ut så hära:

HydraPro (Vitrago + Eaa)
Opti-men (Vitamin/mineral/super foods och örter)
Omega-3 och rent Eaa.

Sånt som håller i längden, och har en hyfsad prisklass. Inte behöva tänka för mycket på smak oså.
Kreatin då? Jaa det är bra att ha, fast för just mig så får jag inte någon särskild effekt. Skulle räcka med taurine och koffein.


Vars jag lgger i träningen just nu så kan man väl säga att kroppen inte är helt van att skippa alla promenader och kardio. Men har börjat få upplite mera att lyfta med, körde för första gången lutande bänkpress på ett tag och gick ganska bra i tanke på att min vikt då var 84 och gjorde 10-12reps på 80kg i tre set. Och ryggen håller mig tillbaka en hel del med benträningen men orkade genomföra några set på 120kg i knäböj samt 270-290kg i benpressen (smalt fotfäste) .. blir bara tröttare och tröttare ju längre jag sitter hära. Ska slå på någon serie nu och fixa lite att äta.

Rest and.. build?

Dra nu vad kallt det var tidigare idag, att stå ute hela dagar är ju inte att rekommendera. Några minus och lite snöfall, men ingen träning! det känns rätt så skönt ändå. Att få ladda upp och peppa en dag innan varje träningspass ger mer för mig så. Och mer fritid dessutom, fixar middag just nu. Eller den fixar sig själv kan man säga. En baugett med grillad kyckling (250-300gram) ett par soltorkade tomater och solrosolja på allt det dära samt massa cheddar.............. mhmm mhm!! kanske hade blivit bättre med Västerbottensost, men vad fan!
Har lite att göra hemma nu när Xboxet är hos tjejen. Får allt ta tillbaka det så jag har lite att göra i mitt rum. Nåväl, nu? MAT!!

Gut

Relativt skön dag på arbetet och på gymmet. Kanske inte på topp oså men energin kommer väl igång framöver.
Drog i mig lite tonfisk efter gymmet hos farmor och farfar hehe, och nu har jag stått och lagat till 600gram kyckling och 400gram alaska pollock. Så ska ta och käka nu igen, åt för drygt två och en halvtimma sen! Sen drar jag till älsklingen och tar det lugnt =) Vilket kommer hålla i sig imorgon också, för då är det vilodag igen. Oh yeeeah!!!! kanske käkar nachos då igen ;)

Behöver mycket mer djup i ryggen och lite mer tjcoklek plus bredd.










Snart dags för jobb

Om sådär tio minuter drar jag mot jobbet, är minst sagt inte peppad för att arbeta. Känner mig väldigt trött på senare tid, kanske får börja dricka kaffe igen så man kvicknar till. Efter jobbet blir det att köra lite och att träna ryggen. Gårdagen var ju mer som en slöar dag så får ta ut den sparade energin till gymmet! Fast det blir en lite lättare variant av ryggpasset. Marklyft och chins går bort och ryggups,latsdrag och sittande rodd går in. Mer kontakt än styrkebaserade övningar nu.



Hade fått en del färg redan första dagarna i Rhodos och kanske brännt mig en aning :D



Brunare än lokalbefolkningen i alla fall :P Dock var det inte kvar så länge, på en vecka hinner man inte sola på tok för mycket.

On my way

Så nu har jag lite tid för att sitta och skriva på bloggen, har haft mycket att göra under dagarna nu när jag har ny praktik. Den suger men, handlar åtminstone om betong och markjobb som jag kan göra! Kunde säkert ha varit värre.. Har en riktigt bra känsla i kroppen just nu, tar ut mig så gott jag kan alla pass i veckan. Vilket är typ tre till fyra stycken bara =) Funkar bra för mig med det uppläget, få övningar och att ta ut sig till max på alla set. Så länge kosten sitter så sitter träningen, allt måste rulla på för att det ska bli resultat. Brukar läsa Samir troudis blogg på metrobloggen.se hehe.. Hämta lite inspiriation och så vidare. För andra veckan i rad så har jag fixat mig träningsvärk, inte på det sättet att det gör ont att röra lite på sig. Utan mer då man spänner musklerna så känns det som sendrag :D En ganska skön känsla! jag undra dock när jag kommer bli less tonfisk? Tre burkar om dagen då jag tränar och två under dagen jag vilar. Njaa, får nog byta ut den mot nötfärs då och då. Kan vara lätt att börja vräka i sig massa annat när tonfisken är sträv som papper och smakar som kattmat. På tal om att missköta kosten så, ja det var inte mitt fel men käkade en chipspåse igår ;) Men tog 60minuters promenad idag för att kompensera det. Nu ska jag dra ut och köra lite, innan jag tar mig kesellan och någon frukt!

 

Offseason bilder just nu, opumpad.

RSS 2.0