Cold

Dags att gå in till Kalix om ett tag och köpa frukost, och jag har en känsla va att det kommer vara ruggigt kyligt utomhus. Men iförrgår var det Pre-judging i Las Vegas för Mr. Olympia 2009 som varade i typ 90minuter det var lite långtråkigt att sitta och se det, för finalen är helt klart höjdpunkten! Jag hoppades på Vic Martinez som vanligt han förtjänar en titel efter allt han gått igenom från sin knäskada då han var i sin bästa form någonsin eller då hans mamma gick bort nån vecka innan Olympia 2006 och han syster som vart mördad 2008-09. Men hans form var långt ifrån det han hade 2007-08, men bortsett från Martinez höll jag på Cutler vid sidan om för har sett på hans kanal på youtube och hans fysik är bättre balanserad nu är vad den var för två till tre år sedan. Delvis för att hans midjeparti inte ser så uppsvält ut. Många höll Kai greene som favorit men hans posering är ruggigt bra fast hans ben är för dominerande jämnfört med överkroppen. Front double biceps och latsen är inte nog vass. Och att Branch warren skulle ta en andra plats förtjänade han väl, fast Dex Jacksons form var bättre och mycket bättre balanserad fysik! Men en tredje plats för honom i alla fall. 
Mer finns det att se och läsa på Bodybuilding.com/fun/2009-mr-olympia-finals-review.htm  


Shift

Efter tre väldigt tuffa dagar så känner man sig rätt så stel i kroppen, och det är väl inte på grund av träningen utan jobbet mesta dels. Men i alla fall, alla dagar nu i veckan har jag promenerat från risön till kalix kl.5 eller kl.05.30 och sedan hunnit äta frukost bestående av Kesella,kanel,mandlar och lite kyckling. Tyvärr så blir jag lika hungrig som jag var innan efter ungefär en timme. Men det är bara att härda ut hungern tills det är lunch kl.10.30 som har bestått av nötbiffar eller tonfisk med ris/couscous. Träningen på gymmet har gått bättre än tidigare trots att min vikt är betydligt mindre nu. Men ändå så har jag börjat äta lite mer kolhydrater nu, tänker inte så mycket på det och bara lastar in med kolhydrater några timmar innan gymmet. Kan ta ut mig lite mera då och min förbränner är nog väldigt hög, ha lagt in ett extra övning eller ett superset efter basövningarna för att få ut det sista. Efter varje pass har jag träningsvärk på ett nytt ställe, och det var länge sedan jag tog ut mig så pass hårt. jag blir t.o.m lite piggare av att ta dem dära morgonpromenaderna eller en kortare kvällspromenad. Nåväl so far so good, och det närmar sig till Grekland alltmer. fan vad skönt det ska bli att fara till solen när värmen försvinner hära. men nu ska jag äta upp mina thaikryddade biffar och fara till jobbet igen.En liten tonfiskburk och kesella blandat med lite mandlar och russin + kanel. En väldigt god frukost efter promenaden.

Hammerd!!!!!!

okeNär jag spelade NHL 09 på xbox360 så var jag antingen Anaheim ducks, Chicago eller San jose sharks. Men då och då så lirade som Calgary flames för att deras lag är väldigt utbrett med bra försvar och en hård offensiv, som är ett väldigt stort plus om man vill tackla och vara offensiv som fan :D Längtar tills jag växlar in NHL 09 för att få NHL 10, men bäst av allt är att se klipp eller matcher från NHL. Vilket jag gjorde igår, och kolla själva det är inte varje dag man ser sånt dära eftersom vi kollar mest på Elitserien eller fotboll ;s

På tal om NHL osv, jag kan inte släppa den hära matchen det finns mycket om den och efter den.
I slutspelet (Westen conference semifinal) i tredje eller kanske t.o.m fjärde förlängingsperioden (rankad som en av de längsta matcher som gjorts) så gjorde Nabokov möjligtvis en av de bästa räddningarna de senaste åren. Under säsongen hade han mest vinster,fjärde bästa insläppta målsnittet,tredje bästa plats på hållna nollor och stått mest matcher. Tyvärr förlorade dem semifinalen och slogs ut men någon dag efteråt så stod Nabokov för Ryssland i VM och spelade riktigt bra och vann guld åt dem.


You never find

Dra nu vilken chill eftermiddag jag tagit mig, dragit i mig snickers och lite andra onyttigheter, Men känner mig lite mera piggare då, ligger på så jäkla lågt intag till vardagen så, istället för att cykla in till kalix får det helt enkelt bli en promenad på lite mer än en timma imorgon. Bröstpasset idag gick hyfsat, höll mig på 10reps 3-set sedan eventuellt dropset. Det räckte med två övningar (plana och lutande hantelpressar) sedan en övning för mage med knappt någon vila emellan seten, körde "sidan" så. En 40minuters promenad fick duga som kardio idag efter gymmet, känner mig ännu lite seg oså pga förkylningen. Nu ska jag ta mig en drink bestående av pro fx och kanske nån varm macka. Kommer likt bränna bort allt imorgon på promenaden och efter axelpasset.

Can you feel it? naah, or.. oh! Yeeah i do!!


Autumn

Sitter hemma på lunch nu och tar det lugnt, spelade lite på Xbox live nyss (A) COD4 search and destroy (ungefär samma upplägg som CS) men orkade bara köra två matcher =) Slutade åd det gick bra så man inte ligger på minus, vann Overall i första matchen med 8kills och 1death och en plantad bomb och en defused. Andra matchen så dog mina team mates hela tiden, så jag var ensam mot typ 4pers hela tiden, men hade flyt så vann overallen igen 11kills 3deaths och två defused bombs. Oh yeeeeeeeeeeeeeah!! Är taggad och redo för bröstpasset idag, bara hantlar och många reps! Men ska fixa till lite på jobbet, för nu är det sista garaget nästan klart ju =P Förkylningen sitter i men bara snuva, så jag tog nog död på viruset. Men hur jag gjorde det är en hemlighet!
Hade vart skönt att fara med Totte och ta nån kaffe fast jag har inte tid =/  Nåja, nu ska jag fixa ihop lite mat sedan mot centrum.


Ladda på som fan för gymmet med Raunchy, skulle ha tagit hem deras album istället för enskilda låtar ;s 
Ruggigt bra Liksom Mnemic som också kommer från Däänmark.

  

Nu så..

Fixade ihop en liten film idag, men som jag säkert nämnt tidigare. Kvaliten hos en mobilkamera är begränsad och att kunna visa det man vill genom att filma sig själv och få fram något är svårt =P Men hade inget annat alternativ, om jag sätter kameran på något så blir avståndet ett hinder plus att skuggor osv förekommer mera.
Är sjuk, och dricker mest min föda nu haha.. ;s Inget gymmande och kanske nån enstaka promenad men första målet nu är att försöka bli lite fräschare i kroppen så jag kan avsluta denna fas om att cutta ner kroppen.


Ett smakprov på dagsläget, men fortfarande något kilogram kvar tills det är över 90%

 


How does it feel

Oj, det var ett bra tag sedan jag uppdaterade bloggen men har inte haft så mycket tid till att lägga in nån bild eller så. Får väl ta och göra det i slutet av veckan om jag har en bra känsla i kroppen. Känner av lite i halsen eftersom att båda Emelie,hennes syrra,mamma och brosa är sjuka och så hostar hon alltid mig i ansiktet ;s Whata fuck is up with that?.. asshole. Brukar inte bli sjuk, men känner att det kan vara något sånt pågång i kroppen nu men det får fan inte hända! Då kommer jag få avbryta träningen och allt. Tar lite extra omega3 och dricker nyponsoppa varje dag för att förhindra eventuella sjukdomar men om man blir så pass utsatt av sin flickvän så vet jag då inte ;s  Hur som helst så har det kanske inte blivit några särskilda framsteg med formen än så länge. Allting blir så spontant, men har skrivit ihop ett bra schema i alla fall och kosten är enkel bara man håller sig vid den! Nu ska jag gå och ta på mig ett par strumpor så jag inte blir kall om fötterna för det är dära förkylningarna tar sin början :P

Nu ikväll ska jag till någon fokusgrupp på Sportcity angående gymmet osv. Får väl se vad det handlar om, hoppas dem ska fixa lite nya grejer till gymmet som hantlar av bättre kvalite =) Hade grymt tryck efter förra veckans bröstpass, trots att jag bara körde TVÅ övningar med svammelvikter så lyckades jag få en bild efteråt. fast dem kommande dagarna kommer jag nog knappt lyfta några vikter, kanske någon enstaka promenad om jag har tur. Vill ju inte förvärra förkylningen.

 


RSS 2.0