Lördag

vart inget ryggpass igår. sat! .. så idag är ett måste även om Emelie fösöker få oss till att bara cykla in till stan för att äta glass haha!.. var det löjligaste jag hört :D nä, träningen är ett måste nu så. En glass i hennes trut medans jag träna isf så hon inte babblar alltför mycket och klagar :) fint väder idag, men har tyvärr inte varit ute något .. nu börjar jag bli mer och mer sur över att det är en bra dag och ingen träning osv. Drar nu

Gryyyyyyyyymt!

Knapt någon energi i kroppen men ändå ett extremt skönt gympass idag ;O .. kanske var pga min uppladdning av musik? ;) hehe. Promenad imorse och intag av havregrynsgröt och 4äggvitor sedan 3h senare tonfisk med 150gram jordnötter och lite EAA fx.
Körde 3set 7or på 80kg i snedbänkpress och 5reps på 90kg, uppföljt utav sneda hantelpressar på 30-36kgs hantlarna 8-10reps under 4 set sedan 2st lätta pump set på 20kgs hantlarna i plan hantelpress supersetat med pullovers. Och triceps fick ta sig an lite dips och tricepspress (4set 8-10reps 40kg) . Därefter cykling i 20min till älsklingen uppfölt av 20minuters promenad och tonfisk efter det. Nu blir det att se lite serier osv med älsklingen och mysa =)

Solig eftermiddag

En skön dag som bestått utav lite arbete hemma och umgåts med min sociala hund Roy. Känner mig i bra form och utvilad för  ett träningspass imorgon bestående av bröst och triceps. Hann tyvärr inte sola något idag =/ men tar ikapp det senare förhoppningsvis. Har filmat lite och tagit lite bilder under veckan men får se när jag ids lägga upp dem hära.
Kanske sparar det till sen, då formen är närmare målet =)

nåväl, vad är en sommrig dag utan MGMT? kanske bara en vanlig dag ;) dem gör en sommar med bra musik. Hoppas dem fortsätter i samma takt annars får jag bara lyssna på Nu-metal och Trance haha.


Jag föreslår att ni lyssnar på deras låt Electric feel, den var då på med i toppen av radiohits förra sommarn! Blir myspys med älsklingen nu, godkväll =)

Sommar

Har suttit och uppdaterat mig vid datorn i ungefär en timme och bara druckit lite Eaa fx , men ska cykla hemåt snart så blir kardio kan man säga. Har beställt två stycken Eaa fx och en Syntha-6 till senare på kvällarna. Vill inte bli mindre just nu kan jag säga. Träningen går hyfsat ändå nu, några små ökningar som Axelpress bakom nacken (fristång) samt armarna. Nu måste jag fara iväg för jag hungrar ihjäl snart! Och jag fyndade lite igår .. typ? Eller vad tycks ;)

 


 Fred Perry x2, Ray Ban och Lyle & Scott (ca.2000kr)

Andra veckan

Känner mig nästan så att jag ska bli förkyld eller något, men kanske bara är för att jag är så pass morgontrött! ska gå hem idag från älsklingen, lär väl ta ca90min. Soligt och fint ute som tur är =) Igår firades det första året tillsammans med Emelie och det kommer bli många fler. Men idag blir det inget annat än träning i stort set axlar och armar står det på schemat och en hel del superset.

Eftermiddag

Ides inte fortsätta med att fixa till nån bakgrund för bloggen, gör det när jag är mer taggad! Har lagat mat åt mamma som kom hem från Sundsvall .. jag gjorde typ.. "Chicken McAnte" =D
700gram kycklingfilé
en röd lök+grön paprika+4 tomater
creme fraiche+lite vatten
kesella (rörs ner när grytan tagit av plattan annars skär den sig)
och massor av Thai kryddmix
Till det serverades en baugett med krämig smältost från ugnen och fullkornsris.

Mhmm mhmm.. kan lägga in en film på det senare. Ska fara till min älskling nu som jag har saknat oerhört mycket! <3

 Mhmmmmmmmmmmmmmmm!!!!


Thunder and lightning

Måste bara säga att när det regnar trots att det är sol ute och man står bredvid en hägg så är doften helt oslagbar!.. mer sommar än så går det inte att lukta sig till =P Jaja, får inte prata bort det viktigast nu. det börjadem ed att jag skulle cykla in till kalix, men klart som f*n att det är punktering av någon konstig anledning. Men jag gör det bästa av situationen och börjar traska mot kalix, såg på molnen som var påväg in mot kalix och tänkte att jag ska hinna in innan dem kommer. När jag var några hundra meter ifrån sportcity så öser det ner och vad blir man förutom väldigt blöt? kanske less som ..! Passet gick hyfsat iaf, inga tunga vikter men bra början av träningen:
Bänkpress 4 lätta set 2reps (100kg) 2set 15reps 80kg
Lutande hantelpress 4set 6-10reps (33kg-36kg-38,5kg)
sedan 2set ped-dec med en arm i taget för bättre kontakt 15reps
avslutar med hantel-pullovers (varning för axelskador dära) körde dock extremt lätt med nästan triceps utförande bara 2set för att stretcha lite på rygg och övrebröst.

ruggigt bra kontakt i bröstet fick jag åtminstone. Känner träningsvärken redan nu hehe.. ska inta lite laxfilé nu med fullkornsris om det finns.Morgon

Usch vad seg jag känner mig i kroppen idag! Korsryggen fick sig rejält igår och bara för skojs skull så spännde jag magen konstant ås jag fick något slags sendrag eller kramp i den, fast jag gillade det ;) Nåväl min blogg är inte riktigt klar hann inte fixa ihop allt för den igår så kastade bara in en bakgrund osv. Men får ta och fixa till den senare idag, tro det eller ej jag har ingen träningsvärk i benen. Kanske för att jag stretchade benen en hel del igår men dock inte korsryggen =(  Idag är det som tur vilodag kan man säga ska cykla in till Sportcity och köra lite mage+ryggresningar eller evt. statisk träning för ryggen och bålen + cykla hem i högt tempo. Ska bara inta mitt EAA fx som vanligt, kan nästan dricka det som vatten för smaken är fräsch trots att det är aminosyror.

Upp och ner

Passet blev ju hyfsat iaf, kan man säga.
Knäböj 4set 6-10reps (60-100kg)
Benpress 3set 10-12reps (140-210kg)
benspark supersettat med bencurl 4set 12-20reps (30-50kg)
ryggresningar 3set 100-110reps
Stående vadpress 3set 20reps (120-165kg)
cable crunches 2set 15reps (40-50kg)

Man kan väl konstatera att viktmässigt är det väldigt kasst, men det känns bra i musklerna. hade lite känningar i ryggen dock under knäböjningarna som vanligt =(  Men kör inte alltför tungt ännu , vill ju få igång muskelminnet och styrkan så jag kan börja kontrollera vikterna bättre. Och bara för att nämna det så var jag så sugen att jag testade ett lyft i bänkpress på 100kg för det är väldig länge sedan jag prova bänk och kunde göra 1reps. med 1-2sekunders stopp i botten och pressa upp vikten ganska enkelt. fast bröst bklir det inte fören på fredag med Jesper. Nu ska jag äta 200gram torsk.. Mhmmm mmmhm! ;) allting är gott när man är hungrig iaf för mig. Sedan kanske jag joggar,promenerar eller cyklar till älsklingen. Vi får se hur det blir. Imorgon har jag vilodag och ska arbeta lite. Men hoppas det blir en tripp med båt till den dära coola "ön" idag eftersom att det har blivit uppskjutet dag efter dag.

 
hade inte kvar någon pump i benen för att jag ha brännt alla kolhydrater i kroppen i princip. 


Uppdatering inför passet.

Har pratat lite med Jesper nu och det blir benträning vid tolv Ohhhw i'm excited!!..eller kanske inte så värst ändå.
jag funderade över lite vad jag kan skriva i bloggen framöver och varför inte om tips och råd angående kosten,uppläggen ikring det och träning. Eller om jag nu kommer lägga pengar på en ny kamera så kanske jag dokumenterar träningspassen (det vill säga när jag är i bättre form) hehe. Iaf, morgonpasset gick bra så länge det fanns musik i lurarna. körde lite "sidor" på magen idag som en del säger fast det tar i stort sett hela magen hur som helst. ett par set av situps åt sidan med benvridningar emellanåt för att få det att bränna så mycket som möjligt och avslutningsvis ett par set utav vanliga situps så antalet är kanske inte det viktigast men kom närmare 200reps. som uppföljning till det cyklade jag hemåt (i ständig j*vla motvind, så ovanligt) och tog en liten laxfilé i väntan på att få i mig lite kolhydrater av något slag innan träning så nu ska jag fixa ihop något alt.gröt eller cous cous. Jo och en salg som slog mig tidigare, musik gör ju så man kämpar lite mera och blir pushad så tänker lägga in en härligt skön låt med 30 seconds to mars som åtminstone jag lyssnar en hel del på. Håll till godo ;)Höjdpunkt

Godmorgon! Blev ynka 5timmars sömn inatt om jag uppfattade tiden rätt innan jag somna med älsklingen, men jag går på reservenergi och pallrar mig upp. Måste nog tya mig en dusch, helst en kall så jag vaknar till. Men innan det så ska jag inta lite EAA fx och göra situps (100-200reps) så behöver jag inte köra det under benpasset utan prioritera korsryggen istället. Är lite feg inför dagens pass men samtidigt nyfiken för hur det kan gå. Nåväl nu ska jag sätta igång med "morgonpasset" på återseende.                      Victor Martinez (2a i världen) Offseason inför Mr.Olympia -07

Uppdatering

Nu har jag förbrukat det första riktiga passet för veckan, om man undrar hur det gick så kan man väl säga att det var en sjua utav tio. passet såg ut på följande vis:
Axlar,armar
sittande axelpress 3set 6-8reps (70-75kg)
sidolyft med hantlar 3set 12-15reps (10-12,5kg)
baksida axlar liggande 4set 10-12reps 10-12,5kg)
Stångcurl 3set 10reps (40kg) supersettat med sittande tricepspress med hantel 3set 15reps (30kg)
hammercurl isolerat 3set 12-15reps (10kg) supersettat med Push down 3set 15reps (30-45kg)
+ 20min cykling hemåt.

Så såg det ut idag, och om kanske sådär tio minuter är laxfilén klar. tror jag hinner ta mig en dusch innan dess. Eftersom att jag ska cykla till älsklingen efteråt om det lär ta minst 30-40minuter. Ska ladda inför ett välbehövligt benpass imorgon med jesper. Känslan i benen lär ju inte vara så bra när jag inte har tränat dem på flera veckor....! men jag får skylla mig själv.

 


En början av ett slut

Okey detta är mitt första inlägg på blogg.se alltså, vi får väl se ur många fler det blir under sommaren hehe.
I alla fall kan väl berätta lite om mig själv och vad jag tänkt mig med att ha en blogg.

Jag heter Andreas Andersson och är cirka 20år, har arbetat med betong och armering eftersom att jag utbildade inom de, bortsett från arbete oså har jag hållt på och tränat i stort sett hela mitt liv. Kanske inte samma typ av träning alltid men gick från kulstötning till bara ren styrketräning och jag uppnådde mina mål jag hade med det och blev lite slöare allt eftersom. Därefter träffade jag min nuvarande flickvän så i och med det föll träning ganska rejält neråt. Men nu har jag tänkt ta upp allt seriöst igen, ska först deffa ner mig ett par kilon för att sedan ta 1-2års bulkperiod för att enbart bygga. Då spelar vikterna inte så stor roll för mig längre, det känns bättre att inte tänka på vad man måste prestera så länge det känns kontrollerat och bra i musklerna. Det är så grymt skönt det! Vad det gäller kosten så måste jag ha disciplin till max för att det ska gå igenom och det tror jag att jag har fått nu.

Vad det gäller mina mål i livet så har jag det bra tillsammans med min flickvän och ett ton av planer ihop för framtiden. Eventuellt att hon utbildar sig till biomedicinsk analytiker nere i Linköping vilket hon skulle fixa hur lätt som helst! För min del så tjatar Emelie om att jag ska ta en utbilding som sjukgymnast-massageterapeut.

Idag drar jag igång min träning på nytt, dagen började med att ta farväl av älsklingen sedan uppdatera sig vid datorn. Efter intag av EAA fx (Essentiella aminosyror från gymvaruhuset)  bar det iväg på cykeln hemåt i extremt tuff motvind! Direkt jag kom hem slet jag av mig kläderna och började ringa massa samtal till banken och en överklagsnämnd osv. men sen vart det frukost.. *jippi* .. en portion gröt utan mjölk och en drink utav BSNs Syntha-6 (kasein protein med mjölk) som jag kommer ha i mig nu före passet och under passet tar jag väl EAA FX tillsammans med Kolhydrater (Carb FX från gymvaruhuset) en egen sportdryck kan man säga. så nu ska jag dra iväg så kommer uppdatering senare om jag nu vågar.
              Min dagsform nu är kanske stor men långt ifrån skarp.    dagsformen nu                  ungefär 13 månader tillbaka hade jag dagsform som detta Tidigare

RSS 2.0