sweet pecs

Har börjat komma i form nu på senare tid, äter nyttigare och får i mig väldigt lite kolhydrater men ökar ändå på gymet hur bra om helst kör 30-60minuter kardio per dag beroende på hur pigg jag är.

Var och pumpade bröst & biceps idag, testade bänkpress som jag senast körde i våras. Trodde det skulle gå tungt och att tekniken skulle vara kass, men det gick ändå helt ok!
Bänkpress - 2x 60kg 10-15reps, 100kg & 102.5kg 5reps, 110kg 4reps, 100kg 5reps. 
Lutande Hantelpress - 2x 40kgs hantlarna 8-10reps, 2x 30kgs hantlarna 10reps
Hantel flyes - 12.5kgs hantlarna 12reps 2x 17.5kgs hantlarna 12reps
Ez-stång Scottcurl - 20kg 15reps, 30kg 15reps, 2x 40kg 8reps
Hammercurl - 12.5kgs hantlarna 10reps, 2x 17.5kgs hantlarna 10reps dropset 10kgs max reps.

Håll reps antalet i bänkpressen lågt bara för att kunna gå upp och känna på vikterna, körde väldigt intensivt och vilade otroligt lite men orkade ändå köra på lite tyngre vikter under passet. Det är ganska många set men gjorde passet på knappt 60minuter. Nästa blir axlar & triceps på måndag!                    

 Har lite göttiga mat pixs att visa som ger grymt med energi samt uppbyggnad.



200-250gram fläskfile som stekt tills den är mindre röd/blodig
2-3st hela ägg som kläcks ner precis då man slagit av plattan så det inte fastnar i botten
och klipp ner ett par skivor salami. High fat/protein!


240gram viltskav steks med vitlök och 4st minimajs
sen på med lite sås Kentucky Whiskey BBQ och på sidan om vitlöksbröd


Friterad kyckling 500-750gram klippt filé, torka så kycklingen inte är blöt då kommer det att sprätta i oljan
Lägg bitarna i en skål med 2st ägg som vispas sönder täck/strö bitarna med Japanskt ströbröd så de får en torrare yta. Fritera 2-4minuter tills de får en bra färg. Krydda med chili och salt, går bra att marinera kycklingen i vitlök-soja innan man täcker över dom.

I den stora formen är det en slags Kvargpaj/Ostkaka.
1kg kvarg eller 500gram Mini Keso + 400gram kvarg
1dl mjöl, 4tsk vaniljsocker, 6dl mjölk, 5-6ägg, sötningsmedel 1dl (man kan ha i lite mera om man inte är förtjust i kvargsmaken) 175grader 45minuter. När den är klar satte jg dit banan & kanel för dom passar väldigt bra med kvarg och ägg annars. Går bra med blåbär och vaniljfrön också.

Brukar gör en slags Ostomelett ibland, passar utmärkt att äta på morgonen!
2st hel ägg, 2st äggvitor, 200gram Mini keso, en halv skivad banan, lite sötningsmedel. Rör ihop skiten och stek på svag värme tills keson har smält och fått lite färg. Strö på lite kanel eller vaniljsocker.

CYA! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0