Skolan börjar

För dem flesta men inte mig hehe, jag har fixat en vecka ledigt från praktiken så ska ta och vila en hel del under dessa sju dagar men samtidigt springa mycket också. Har t.o.m tävlat i det förut som ni säkert inte visste, men gick från det till kulstötning. Det var roligare att pusha sig själv med vikterna än mjölksyran i en uppförsbacke =) Det var någon som kommenterade angående filmen jag länkade in på mig, det är väldigt svårt att få bra filmer när det är via en mobil och då man inte kan hålla i den samtidigt, men får ta stillbilder istället och klippa in dem så, för någon digitalkamera har jag inte råd med just nu. Nu har det ju varit helg och så, jag tog med älsklingen till stugan dära vi käkade eller i alla fall hon käkade surstömming det aset ;s Jag hade förberett tre stycken nötfärsbiffar till middag ;) Men visst blev det en del onyttigheter också, på en lördag? Vad gör det, var ju och promenerade lite tidigare idag efter att vi vart i haparanda dära mamma köpte 1.6kg nötfärs och tonfisk åt mig =) Ska fortsätta med maten nu, köttbullar & stuvande makaroner mhm mhm! Lite onyttigt men vad gör det, förbränner ändå allt imorgon under styrkepasset/kardion.

Hösten är hära!

Det tycker åtminstone jag och om du inte håller med, testa att cykla i t-shirt kl.06.30 på morgonen =) Det har inte hänt så värst mycket på sistone, eller snart kommer ju call of duty: modern warfare 2. Fyfan vad jag ska ha det spelet, sjukt bra helt enkelt oavsett singel eller multiplayer haha! Just den hära årstiden tycker jag att det är skönt ute, man kan ta på sig en tjockare tröja och gå ut på promenad på kvällarna mhm mhm! Väldigt uppskattat för min del, och att det blir mörkt ute är ju inte helt fel det heller.

Just nu är jag svagare än jag varit på några år =P Det är lite roligt ändå, för jag har hyfsad form men saknar styrka. Bra combo ;) Oavsett vilken övning så är 100kg skit tungt, marklyft,knäböj,bänpress,shrugs osv. Men i september då jag har lagt undan och betalat det som ska till Grekland kan jag använda det som blir över till att öppna en byggperiod på 1år =) men bara onyttigt eventuellt lördagar. Ska bara äta TRE stora mål mat om dagen, frukost-lunch-middag och ett mindre kvällsmål. Mellan frukost och lunch och efter träning proteindrinkar. Som frukost vet jag inte riktigt vad jag ska äta? Kanske gröt,frukt och tonfisk, men till lunch är kyckling ett säkert alternativ med fullkornsris och middag nötkött-färs med sötpotatis =)




Tyvärr är ljuset lite dåligt, men man ser ju i alla fall vad det är.

Efter Umeå

Ankomst till Umeå sent på kvällen så det tajmade bra till att gå och sova =) Tidigt morgonen därpå blev det stan så klart i några timmar och shopping fast fick hålla koll på utgifterna så jag kan betala resan till grekland i oktober!  Det blev en lunch på Subway, åt en 30cm mörk baugett med skinka,kalkon,bacon,tomat,sallad,rödlök och senap-houngsdressing fyfan vad god den var! Plus en stor sprite mhm mhm, blev inte mätt man ville ju bara ha mer av den för den var så god! Sen begav vi oss till lägenheten och bytte om för att lira lite basket och verkligen svetta upp oss eftersom vi skulle ju duscha innan utekvällen. Tillbaka från basketliret som var halvhjärtat och riktigt svettigt kunde jag knappt vänta tills det iskalla vattnet skulle svalka ner mig =D Men det var inte så kallt som jag hoppats på, struntsamma. Nån timma efteråt for vi på stan för att checka in någon bra restaurang med allting var så medelmåttigt kan man säga, fast till slut hittade vi en restaurangbåt vid en kaj nedanför centrum. Maten var inte alltför dyr och inte så pjåkig heller ;) Efteråt tänkte vi nästan se bio men det blev inte av, vi for tillbaka till lägenheten och lirade Vem vill bli mijonär och resultatet blev: killarna spöade tjejerna rättså enormt! Uppföljt av Forrest Gump, men somnade till då och då i filmen, har trots allt sett filmen ett tiotal gånger. Sista dagen blev det en liten sväng in till centrum igen, sedan packa klart och bege sig till ISKU för att träna på det största gymmet i Europa, men redan då jag såg utsidan blev jag helt ställd.. En bild på en gammal gubbe som drar en stång med typ 10kg upp mot bröstet. Det såg ganska töntigt ut, men själva gymmet i sig var väl dugligt. Jag förväntade mig kanske för mycket, men det var hyfsat. resten av alla saker som fanns dära bortsett från gymmet var i andra hand mycket nice. Men jag skull personligen inte gymma dära, räcker med ett hyfsat gym plus tillgång att simma som i kalix för 800kr/6månader :P Men själva passet var helt OK, körde bröst först sedan armar med Fanny, och fick henne att testa dem dära supersetten som jag har pratat om. ja, nog fick hennes småa hårda armar pumpa upp sig så det bränner dagen efteråt =P Ett efterlängtat gympass färdigt och nu återstår bara en bilfärd hemåt. jag somnade nästan till en gång under resan men satt sedan och såg på allt oväder som började komma in mot landet. Direkt efter hemkomsten så gick vi till sängs men somnade kanske kl.01 haha.. lagomt sliten dagen efteråt!

  
Bakfulla eller bara lata? ;)                 Parken ovanför restaurangbåten         Ett slott/restaurang precis bredvid Hotellet

 

jag köpte skjortan en XL t.o.m och dessa skor hade jag kunnat köpa men jag avstod för trots att det var storlek 44 så var dem lite för tighta även om jag var barfota.






Dagen efter vi kommit hem var jag så extremt taggad att lira lite basket och vara seriös =P Så filmade lite av det jag gjorde, helt spontant.

Outnumbered

Fyfan vad kallt det var imorse, dimmigt och rått ute! Huvva.. men trots det så, ja solen kom fram likt förbannat och torkar ut allt! Har lust att dra ett kadriopass så pass hårt att jag sover i bilen till umeå eftersom att en mupp ville lira sin töntiga fotbollsmatch så då blir det inte att fara fören sent på kvällen ;s Mothaah fökka! Nä nu är jag på tok för hungrig att sitta hära, fixar lite lax och wasa sportknäcke mhm mhm done! Sen måste jag packa för resan och köpa nå riskakor osv. för att slippa behöva lägga ut pengar där borta. Måste spara väldigt mycket just nu. 

    

Ingen kalasform, men går åt rätt väg i alla fall.

Helg kanske?

Varför känns det som att det är helg nu ;s Kan det vara för att dagarna tar slut fort, eftersom att det inte finns nog med jobb att fixa just nu, mhmm ja! Men varför klaga när det är skinande sol utomhus ;) Tog och avslutade dagen vid lunch idag för vi hade ingenting att ta itu med, så då gjorde jag smaskiga nötfärsbiffar med thaikryddmix. Dem blev rätt stora fast i ett bra syfte, hade 500gram färs - 100gram per biff - vilket ger ca.20-22gram protein per biff. Enkel uträkning om man har koll på näringsvärdena. Sedan begav jag mig till Bjumisträsk, den norra sidan alltså efter som att dära blir det djupt på mindre sträcka,mindre folk,solen riktad i ansiktet hela tiden istället för på ryggen som org.bjumis har haha sopor ;) Enda nackdelen är att det är sjögräs dära det börja bli djupt så, man måste ta sig runt allt det för att kunna simma ut. Som tur ides jag inte det denna gång, utan antingen låg i vattnet eller på strandne och lyssnade på radio p3. Kan ju vara rätt så tråkigt att simma ut i ett träsk helt själv också =P Angående imorgon så blir det Umeå direkt efter att Fanny har slutat, och så ska massa jäkla kläder med osv. men det viktigaste blir träningskläder :D Ska försöka planka in på IKSU så pengar ids jag inte fixa, bara massa protein i form av eaa fx alt. isokool och tonfisk så klart och nå riskakor kanske hehe. Nu har jag inte mobilen hära så kunde inte ladda upp några bilder men det är nog inte hela världen. Kompenserar med en bra låt istället ;)





Hammer of Ante!!

Denna ständiga hetta slutar aldrig, men det gör ingenting. Bättre att ha det så än regn och mulet dagarna i ända.
Har snickrat upp lite mer än halva garaget som jag är på nu, räknade alla plankor och det är ca.210 spikande och ca.190 kvar. Jag vet inte om det är sista garaget men det är mycket större än dem andra som är på ca.40meter men det hära var på närmare 70 meter, fan vilket monster haha!
 
 

Nu är det inte många dagarn kvar till Umeå, då står Iksu som prioritet nummer ett! Fick ett tips om att försöka komma in gratis och det tänker jag, vafan vi kommer ju 30 mil för att kolla på deras stora gym och dem har tusentals medlemmar vad gör det om en eller två personer vill komma in för att kolla runt på en SÖNDAG! Fast, jag hade ju ändå tänkt träna ;) Lite bröst och armar, så ska vila fram till dess nu så jag kanske impar på Mange. Vilket jag inte tror att jag gör eftersom att jag var större i vintras och starkare och nu är jag typ brunare och mindre :D Okey i got more style now, thats the point!

Idag på lunchen testade jag lite akrobatisk kardio kan man säga hehe.. Efter att jag hade varit och joggat i 15-20minuter så gick jag ut på gräsmattan och svammla omrking.



Ja jag ville sola ryggen lite så ställde mig på händerna eller handen och började grilla ;) Alla sätt är bra utom dem dåliga!
Fan vad jag har varit hungrig dagen igenom, frukost bestod av tonfisk sedan en isokool proteindrink innan lunch och till lunch lite kyckling med tomater,paprika och gurka. Ytterligare en isokool proteindrink några timmar efter den och ganska nyligen åt jag lite mera tomater och kyckling. Så imorgon är jag taggad för promenader och intervaller. Min vikt nu är hemlig fram tills imorgon ;) Bara för att nämna det, Emelie har legat och sovit ett bra tag hära nu. Gissa om någon kommer vara hyper som en hundvalp ikväll? Vilket innebär att jag inte kommer få mig en blund =(  Nä fy vad jag är hungrig alltså, ska ta mig nån frukt nu. Men helt fel vore det inte med typ glass som smakar glassigare än fan!!



Hettande helg

Ja, vad kan man säga? Att hela Norrbotten har varit som ett nordligt sahara senaste tiden. Man har ju knappt haft tillfälle att ta till vara på all sol ens, bara jobba hela tiden som suger så hårt att orden jag tänker på just nu säkert är olagliga =P
 Men har blivit två stycken badturer i helgen. Mycket svalkande och framförallt omväxlande. Fast det tillkommer ju vissa konsekvenser då ;) Var ut och åt med pappa efter vi badat för mamma skulle och jobba. När man börjar slappa så går det mesta med i samma ström även vad man äter haha. Kakor,dricka och mat med onyttiga tillbehör blir alltmer vanligt under helger, men min kost under veckorna är så jäkla minimal med annat än tonfisk. Men jag kan ju inte fuska så, när Emelie for till Fanny för att basta och kackla skit som tjejer gör så bestämde jag mig för att dra ut och köra lite intervaller 110m sex gånger och 25+25m tre gånger med fem höga hopp i slutet av varje. Det var ganska jobbigt men välförtjänt eftersom att jag har snaskat i mig =P Jag ska spara bröstpasset till söndagen som kommer för då är vi i Umeå och hoppas kunna dra ett gympass med biffiga Mange, det betyder att imorgon blir det bara axlar och kanske en tricepsövning. Nu måste jag ta och stretcha och få i mig något med protein, har dock inget med mig. Sedan en välbehövlig dusch.. den ska vara isigare än iskall.. mmmmmhm!! För imorgon är det jobb = helvetet på jorden.

RSS 2.0